KATEGÓRIÁK

Böngésző

Műszaki könyvek Élelmiszeripar

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: A genetikailag módosított élelmiszerek biztonsága
A genetikailag módosított élelmiszerek biztonsága - 1. Kép

A genetikailag módosított élelmiszerek biztonsága

Szerző: Pusztai Árpád - Bardócz Zsuzsa
Kiadó: Természet- és Társadalombarát Fejlődésért Közalapítvány Kölcsey Intézete
Kiadás éve: 2004
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 184
Szerkesztő: Sallai Éva
Sorozat: Kölcsey füzetek 7.

Onnantól kezdve, hogy beavatkozunk a természet folyamataiba, a kívánatos eredmények mellett szinte mindig meglepetésszerűen megjelennek váratlan, gyakran nem kifejezetten pozitív hatások. Különösen igaz ez az utóbbi évszázadban iparággá növekvő élelmiszergyártásra és azon belül is a génkezelt növényekből, állatokból előállított élelmiszerekre. Erről a sokakat érintő témáról írnak a szerzők, kifejezetten laikusok számára. Jó állapotban.    

KOSÁRBA TESZEM Ár: 4 000Ft.-
split