Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szakácskönyv Szakács, háztartás

Könyv: A magyaros konyha
A magyaros konyha - 1. Kép

A magyaros konyha

Szerző: Venesz József
Kiadó: Minerva
Kiadás éve: 1965.
Kiadás helye: Budapest
Oldalszám: 243+ 26

A magyar konyha története, ősi ételeink.... A magyar konyha különleges főzéstechnikája; Levesek és levesbetétek; Főzelékek és köretek; Hideg és meleg előételek; Hideg és meleg halételek; Húsok; Saláták; Tészták; Befőzés; Sajtok; Kevert italok és likőrök; Étrendek összeállítása, Alkalmi étrendek.
Gazdag, részben színes képanyaggal.
Kiadói egészvászon kötésben. A kötet szép tiszta példány.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ

A magyaros konyha - 2. Kép
A magyaros konyha - 3. Kép